Linssicurry Vöner Currylla
1
AINESOSAT
Vöner Curry sliced | 1 prk (200g) |
Punaisia kuivattuja linsseja | 3 dl |
Sipuli | 1 kpl |
Valkosipulikynssi | 2 kpl |
Kurkuma | 1 tl |
Juustokumina | 1 tl |
Curryjauhe | 1 tl |
Tomaattimurska | 2 purkia (á 200g) |
Vesi | 6 dl |
Kookosmaito | 200 ml |
VALMISTUSOHJE
Paista vöner curry pannulla tilkassa öljyä noin 4-5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Aseta sivuun.
Huuhtele linssit hyvin, hienonna sipuli ja valkosipulit.
Kuullota sipulit ja linssit kattilassa. Lisää sekaan kurkuma, juustokumina ja curryjauhe, ja jatka kuullottamista vielä muutaman minuutin ajan.
Lisää linssien joukkoon paistettu Vöner, tomaattimurskan, veden, ripauksen suolaa ja keitä kannen alla, hiljalleen, noin 20 minuuttia.
Lisää lopuksi kookosmaito ja anna hautua noin 5 minuuttia.