Linssicurry Vöner Currylla

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min
Tarvitset
AINESOSAT
Vöner Curry sliced 1 prk (200g)
Punaisia kuivattuja linsseja 3 dl
Sipuli 1 kpl
Valkosipulikynssi 2 kpl
Kurkuma 1 tl
Juustokumina 1 tl
Curryjauhe 1 tl
Tomaattimurska 2 purkia (á 200g)
Vesi 6 dl
Kookosmaito 200 ml

 

 

VALMISTUSOHJE

Paista vöner curry pannulla tilkassa öljyä noin 4-5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Aseta sivuun.

Huuhtele linssit hyvin, hienonna sipuli ja valkosipulit.

Kuullota sipulit ja linssit kattilassa. Lisää sekaan kurkuma, juustokumina ja curryjauhe, ja jatka kuullottamista vielä muutaman minuutin ajan.

Lisää linssien joukkoon paistettu Vöner, tomaattimurskan, veden, ripauksen suolaa ja keitä kannen alla, hiljalleen, noin 20 minuuttia.

Lisää lopuksi kookosmaito ja anna hautua noin 5 minuuttia.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy