Voileipäkakku – Original Sliced
1
AINESOSAT
Vöner Original Sliced | 1 pkt |
Punainen suippopaprika | 2 kpl |
Ruohosipuli | 1 dl |
Kaura Fraiche | 1 prk (150g) |
Vegaaninen tuorejuusto (valitse oma maku) | 2 prk (200g/kpl) |
Paahtoleipä | 1 pkt (16 viipaletta) |
Vettä | 1,5dl |
Kasvisfondi | 1 tl |
Koristeluun | |
Vegaaninen tuorejuusto | 1 prk(200g) |
Kaura fraiche | 1 dl |
Versoja | |
Kirsikkatomaatteja | |
Kurkkua |
VALMISTUSOHJE
Valmista ensin Vöner täyte. Hienonna Vöner hieman pienemmiksi paloiksi. Pilko paprika ja hienonna ruohosipuli. Sekoita kulhossa Vöner Original Sliced, paprika, hienonnettu ruohosipuli, kaurafraiche sekä vegaaninen tuorejuusto.
Leikkaa paahtoleivistä reunat. Asettele tuorekelmun päälle tarjoiluastialle 4 paahtoleipäviipaletta.
Sekoita vesi ja kasvisfondi. Kostuta paahtoleivät ja laita leipien päälle 1/3 täytteestä. Kokoa seuraavat 3 kerros samalla tavalla. Päällimmäiseksi tulee leipä kerros.
Kääri voileipäkakku tuorekelmuun. Anna voileipäkakun tekeytyä jääkaapissa painon alla yön yli tai vähintään pari tuntia.
Kuorrutusta varten sekoita keskenään tuorejuusto ja kaurafraiche. Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele kasviksilla.