Vegaaninen mac & cheese (kahdelle)

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 15 min
AINESOSAT
Vöner Original Srtripped 1 pkt
Pasta 200g
Kaurakerma 2 dl
Vuustoraaste 2 dl
Ravintohiivahiutale 2 rkl
Valkosipulijauhe 1/2 tl
Ripaus Suolaaa

 

VALMISTUSOHJE

Valmista ‘’juustokastike’’ lisäämällä kattilaan kaurakerma ja vuustoraaste. Lisää mausteet ja lämmitä miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa hyvin jotta juusto sulaa hyvin joukkoon. Tarkista kastikkeen maku ja mausta lisää tarvittaessa. Lisää lopuksi sekaan ravintohiivahiutaleet. 

Kun kastike ja makarooni valmiit sekoita ne keskenään kattilassa.

Pilko Vöner Original Stripped kuutioiksi. Paista kuutiot pannulla öljyssä kunnes vähän rapeita.

Kasaa annos laittamalla lautaselle ensin juustomakarooni ja ripottele sitten päälle Vöner suikaleet ja hieman tuoreita yrttejä esim lehtipersilja tai korianteri.

Vinkki: Jos haluat kastikkeeseen oranssin cheddar maisen värin, lisää kastikkeeseen hieman kurkumaa.

Keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaan.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy