Viipaloitu jouluvarras ja paahdettu hokkaidokurpitsa ( kolmelle )

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min
AINESOSAT

 

Vöner Viipaloitu Jouluvarras 1 pkt
Hokkaidokurpitsa 1 kpl
Öljyä 1 rkl
Suola 1 tl
Vegaanista jogurttia 2 dl
Sitruunamehu 2 rkl
Ripaus suolaa ja sokeria
Kourallinen lehtipersiljaa
VALMISTUSOHJE

Aloita halkaisemalla Hokkaido-kurpitsa. Aseta kurpitsa leikkuupinta alaspäin leikkuulaudalle ja kuori tukevalla veitsellä. Kaavi siemenet pois ja leikkaa kurpitsa paloiksi.

Siirrä kurpitsapalat kulhoon ja mausta ne öljyllä ja suolalla. Paahda 180-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20 minuuttia.

Lämmitä viipaloitu jouluvarras uunissa 150 asteessa noin 15 minuuttia.

Valmista jogurttikastike sekoittamalla kulhossa jogurtti, sitruunamehu ja hienonnettu lehtipersilja.

Kokoa annos asettamalla paahdetut kurpitsapalat toiselle puolelle lautasta ja jouluvarras viipaleet toiselle puolelle. Lusikoi jogurttikastiketta kurpitsojen päälle ja viimeistele annos lehtipersiljalla.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy