Turkish Pasta Vöneristä – kahdelle

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
AINESOSAT

 

Vöner Original Sliced 1 pkt
Pastaa 150 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulijauhe 1 tl
Tomaattipyre 2 rkl
Pippuri 1/2 tl
Vegaaninen maustamaton jogurtti 1 dl
Suolaa 1 tl
Valkosipulin kynsi 1 tl
Vegaanista margariinia 2 rkl
Savupaprikaa 1/2 tl
Kirsikkatomaatteja 100 g
Lehtipersiljaa
VALMISTUSOHJE

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista Vöner  ja sipuli pannulla öljyssä. Lisää sekaan mausteet ja sekoita hyvin.

Seuraavaksi valmistetaan jogurttikastike. Lisää jogurtin sekaan valkosipulipuristimella 1 kpl valkosipulin kynsi ja ripaus suolaa. Sekoita.
Sulata seuraavaksi pienessä kattilassa voi ja lisää sekaan savupaprika.

Kokoa annos laittamalla lautase järjestyksessä pasta, jogurtti, paistettu Vöner ja margariinikastike. Lopuksi laita päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä lehtipersiljaa.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy