Rapea riisisalaatti
1
AINESOSAT
Vöner Original Stripped | 1 pkt |
Keitetty riisi | 5 dl |
Gochujang kastike | 1 rkl |
Oliiviöljy | 3 rkl |
Paahdettu seesamiöljy | 1 rkl |
Soijaa | 1 rkl |
Edamame papuja | 250 g |
Kurkku | 1 kpl |
Ruukku korianteri | 1 kpl |
Ruukku minttua | 1 kpl |
Limen mehu | 1/2 tl |
VALMISTUSOHJE
Sekoita keitetyn riisin sekaan gochujang-kastike, öljyt ja soija. Levitä riisi leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes se on rapeaa. Kääntele riisiä lastalla muutaman kerran paiston aikana.
Pese kurkku, leikkaa puoliksi ja viipaloi. Silppua yrtit. Keitä edamamepapuja muutama minuutti ja jäähdytä ne.
Paista seuraavaksi Vöner rapeaksi pannulla.
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita. Viimeistele limen mehulla.