Green goddess -salaatti ja Vöner-nakit (n. 10 annosta)
1
AINESOSAT
Vöner Original nakki | 3-5 pkt |
Varhaiskaali | 600 g |
Kurkku | 1/2 |
Ruukku ruohosipulia | |
Pinaattia | 1 ps (65 g) |
Ruukku basilikaa | |
Cashewpähkinöitä | 1 dl |
Valkosipulinkynsi | 1 kpl |
Oliiviöljy | ½ dl |
Sitruunamehu | 1 dl |
Ravintohiivahiutaleita | 1 dl |
VALMISTUSOHJE
Hienonna kaali, kurkku ja puolet ruohosipulista mahdollisimman pieneksi ja laita tarjoilukulhoon.
Lisää blenderiin loppu ruohosipuli, pinaatit, basilika, valkosipulinkynsi, oliiviöljy, sitruunanmehu ja ravintohiivahiutale. Blendaa kunnes tasainen kastike.
Kaada kastike tarjoilukulhoon kaalien, kurkun ja ruohospulin sekaan. Sekoita tasaiseksi.
Tarjoile paistettujen Vöner nakkien kanssa.