Curry “Ceasar”-salaatti kahdelle
1
VALMISTUSAIKA
Työaika 15 min
Helppo nopea salaatti Vöner Ranch Sauce pohjaisella kastikkeella.
Tarvitset
AINESOSAT
Salaatti
Vöner Curry Sliced | 200 g / 1 pkt |
Romaine salaattikerä | |
Baby lehtikaalia | 1 rasia |
Krutonkeja | 1 dl |
”Ceasar” dressing
Vöner Ranch Sauce | 1 dl |
Sitruunamehua | 4 rkl |
Appelsiinimehua | 4 rkl |
Mahdollisimman hienoksi leikattua kaprista | 4 rkl |
Dijon sinappi | 2 rkl |
Oliiviöljy | 2 rkl |
Valkosipulimurskaa | 2 tl |
Parmesaania tai ravintohiivahiutaleita | 1 dl |
Ripaus mustapippuria | |
Puolikkaan appelsiinin ja sitruunan kuoret raastettuna |
VALMISTUSOHJE
Aloita valmistamalla “ceasar” dressing. Laita aineet blenderiin ja aja sileäksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Siirrä dressing salaattikulhoon.
Paista Vöner Curry Sliced pannulla öljyssä ja valuta talouspaperin päällä.
Sekoita kulhossa revityt romainesalaatin lehdet, baby lehtikaali ja dressing. Asettele kahdelle lautaselle. Laita salaatin päälle paistetut Vöner-suikaleet ja krutongit. Tarjoile heti.