Nopeat Vöner steam bunit
1
AINESOSAT
Vöner Original Sliced | 200g |
Bao-sämpylöitä | 4 kpl |
Srirachaa | 4 rkl |
Majoneesia | 4 rkl |
Porkkana suikaloituna | 1 kpl |
Kurkku suikaloituna | ½ kpl |
Pieni pala retikkaa suikaloituna | |
Kourallinen revittyä thai-basilikaa, korianteria ja minttua | |
Chili renkaiksi leikattuna | ½ kpl |
Kasvisten pikkelöintiliemi
Riisiviinietikkaa | ½ dl |
Vettä | ½ dl |
Sokeria | ½ dl |
Hyppysellinen suolaa |
VALMISTUSOHJE
Aloita resepti valmistamalla kasvisten pikkelöintiliemi. Kiehauta kaikki liemen ainekset kattilassa kunnes kaikki sokeri ja suola on liuennut. Kaada hieman jäähtynyt liemi suikaloidun porkkanan, kurkun ja retikan päälle ja anna marinoitua. Sillä välin paista Vöner ja höyrytä Bao-sämpylät niiden pakkauksen ohjeen mukaisesti. Ennen sämpylöiden kokoamista valuta vihanneksista pikkelöintiliemi pois.
Yhdistä sriracha ja majoneesi kulhossa. Tarkista maku. Lisää suolaa maun mukaan.
Aloita sämpylöiden kokoaminen. Laita ensin sämpylän pohjalle lusikallinen kastiketta ja sitten Vöneriä. Vönerin päälle asettele pikkelöidyt vihannekset. Lusikoi päälle kastiketta. Viimeistele sämpylät tuoreilla yrteillä ja chilirenkailla. Tarjoile heti.