Vöner Iskender
Vöner Original Sliced | 200 g / 1 pkt |
Vaaleaa leipää kuutioituna (esimerkiksi pitaleipä) | 1-2 kpll |
Paseerattua tomaattikastiketta | 200g |
Valkosipulin kynsi raastettuna | 1 kpl |
Oregano | 1 rkl |
Sokeri | 1 rkl |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
Chilihiutaleita | |
Oliiviöljyä |
Lisäksi
Vöner Ranch kastiketta | |
Punasipuli ohueksi suikaloituna | ½ kpl |
Korianteria silputtuna | |
Paahdettua sipulia | 1 rkl |
Pepperoneja | |
Kourallinen revittyä lehtisalaattia | |
Kourallinen kurkkua kuutioituna |
Esivalmistele ainesosat raaka-aineluettelon mukaisesti.
Aloita ruuanvalmistus tomaattikastikkeesta. Kuullota pienessä kattilassa matalalla lämmöllä raastettua valkosipulinkynttä oliiviöljyssä muutama minuutti. Varo polttamasta. Lisää kattilaan oregano, sokeri ja paseerattu tomaatti. Keitä n.10 minuuttia hiljaisella lämmöllä. Mausta pippurilla, suolalla ja chilihiutaleilla oman maun mukaan.
Paista Vöner pannulla.
Aloita esillepano laittamalla leipäkuutiot lautasen pohjalle. Asettele leipien ympärille kurkkukuutiot, revitty salaatti ja pepperoneja. Laita leivän päälle paistettu Vöner. Lusikoi Vönerin päälle reilusti valmistamaasi tomaattikastiketta. Viimeiste annokset Vöner Ranch kastikkeella, ohueksi silputulla punasipulilla, korianterilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjoile heti!