Juustohampurilainen
1
VALMISTUSAIKA 
Työaika 15 min
Juustohampurilainen Vöner Original pihvillä.
AINESOSAT
| Vöner Patty | 1 kpl |
| Cheddar-tyylistä juustoa | 1 siivu |
| Suolakurkkuviipaletta | 5 kpl |
| Sipuli pieneksi kuutioituna | ¼ |
| Ketsuppia | 1 rkl |
| French mustard | 1 tl |
| Hampurilaissämpylä | 1 kpl |
VALMISTUSOHJE
Viipaloi kurkku ja kuutioi sipuli valmiiksi. Kuumenna Vöner Patty 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Aseta juustosiivu pihvin päälle minuutiksi ennen kuin otat pihvin uunista. Juusto saa sulaa pihvin päälle.
Paahda hampurilaissämpylää uunissa noin minuutin ajan.
Kokoa hampurilainen seuraavasti:
Lisää ketsuppi ja suolakurkut sämpylän pohjan päälle.
Aseta pihvi suolakurkkujen päälle.
Lisää pihvin päälle sipulikuutiot.
Lisää kannen sisäpuolelle sinappia ja aseta kansi hampurilaisen päälle.