DAILY VÖNER

Daily Vönerin idea lähti siitä kun huomasin, että henkilökohtaista Instagram tiliäni seurasi monta sataa Vönerin arjesta kiinostunutta henkilöä. Instatilini postaukset ja storyt sisälsivät niin omia henkilökohtaisia asioita kuin vöneriin liittyviä arkisia asioita. Päätin sitten perustaa Teille oman instatilin nimeltä @Daily.Vöner ja sitä myötä myös tämän blogin (kaikkihan eivät omista instagramia).

Daily Vönerissä kerron asiat ja tapahtumat miten itse Vönerin perustajana näen ne. Tili ei ole suunniteltu ja se ei sisällä markkinointia samalla tavalla kuin meidän virallinen face/insta tilit (vöner official). Daily Vönerin tarkoituksena on olla avoin ja lähestyttävä kanava joka ei sisällä välillisiä tekijöitä. Saatan näyttää siellä tulevia tuotteita, valmisteluita tapahtumiin, vöneröintiä ja muita arkisia asioita Vöneristä. Noin viikko sitten näytimme esimerkiksi alusta loppuun miten koko ravintolan vöneröinti tapahtuu.

Seuraavassa postauksessa kirjoitan jo miten Ruotissa menee! Sinne ollaan nyt menossa seuraavaksi ja varmasti insta stoorien kautta tulette näkemään miten aiomme vöneröidä kokonaisen maan alusta loppuun saakka!

- Siva Parlar
Vönerin perustaja