Makutehtävä

Suomalaisen menestysreseptin makutehtävä oli ratkaisevan opettavainen.
Kuten televisiossa huomasitte niin olin erittäin innostunut tehtävästä sillä koin ja koen edelleen, että vahvuuksiani on maut. Tässä tehtävässä en silti päässyt sitä parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan. Lähdin omasta kuplasta pois ja jäin miettimään tehtävässä kaikille jotakin.
Kokeilu oli kokeilemisen arvoinen ja koen, että hyvä kun teimme sen jo tässä alkuvaiheessa.
Köftiksen ei tarvitse olla kaikille jotakin vaan köftis tosiaan on mausteinen piirakka. Mielestäni meidän ei tarvitse edes tehdä pliisua tai väkisin jotain makuvarianttia mikä ei ole köftiksen tapainen variaatio.

Positiivista tässä tilanteessa oli kuitenkin se, että löysimme vihdoin tehtaan ja pääsimme jo alussa harjoittelemaan tuotetta. Tehtaalla piirakan muotokin muuttui ja olin varautunut siihen, että kotitekoiset näytteet tulevat varmasti jollain tapaa muuttumaan tehtaassa. Uusi muoto on putkilomainen ja olin tyytyväinen tuotteen muotoon sillä jo muotonsa puolesta tuotteella oli uutuusarvoa – toki maun lisäksi.

Paljon opimme tästäkin tehtävästä ja paljon tulee vielä tapahtumaan köftikselle tässä matkan varrella. Jääkö tuote samanlaiseksi? Muuttuuko muoto? Tuleeko uusia makuvariantteja? Tai pystyykö tehdas jopa tekemään meille tuotetta?

Olemme mielenkiintoisten kysymysten äärellä ja tulevissa jaksoissa selviää hiljalleen mitä köftikselle lopulta käy!

– Siva Parlar

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy