Pakkaustehtävä

Kilpailun loppu alkaa jo tässä vaiheessa häämöttää vaikka tosi monta tehtävää on vielä tekemättä. Mielestäni merkittävimpiin tehtäviin kuului juuri tämä pakkaukseen liittyvä tehtävä. Sillä onhan pakkaus aina se, mitä kuluttaja kaupassa näkee ennen ostopäätöstä! Pakkaustehtävän tärkeyttä ei voinut missään vaiheessa vähätellä! Miten saada Vöner ja Köftis puhumaan samaa kieltä? Miten saada se näkymään pakkauksessa jossa assosioituu myös vönerin brändi? Entä välittyykö pakkauksesta maku joka on köftiksen kulmakivi?

Meillä oli todella monta asiaa jotka piti saada mahtumaan pakkaukseen – eikä ongelmana ollut se, että pakkaus olisi liian pieni tähän vaan se, että onko se jopa liian suuri? Näiden kysymysten kanssa lähdin etsimään meille sopivaa mainostaloa joka pystyisi auttamaan meitä pakkaustehtävässä. Meihin oltiin jo muutamasta eri paikasta yhteydessä ja kerroimme näille tahoille, että palaamme teihin kun sen aika on. Kuitenkin tykkään aina vertailla ja etsiä monta vaihtoehtoa kun tehdään isoja päätöksiä. Yksi näistä vaihtoehdoista oli Luovatoimisto Trust! Trustin referenssit puhuivat puolestaan, he olivat tehneet jo aiemminkin pakkauksia Suomalainen menestysresepti finalisteille!

Kerroin Trustin väelle kaikki työkalut mitä minulla oli. Selitin brändin ja kerroin tyylin mitä olin ajatellut mielessäni. Trustilta kerrottiin, että viestinvaihtoa voidaan käydä puhelimitse, meilitse ja
viestitse, ettei minun tarvitsisi lähteä Tampereelle asti. Päädyin kuitenkin lähtemään Tampereelle tapaamaan Trustin väkeä, sillä koin, että livenä saan varmasti kaikki asiat paremmin selitettyä. Eikä pitkään tarvinnut selitelläkkään kun siellä ryhdyttiin jo heti hommiin. Aikataulu oli tiukka, ohjeet vähän suuntaa antavia ja köftistäkään ei meinannut löytyä pakkauksen kuvaan asti.

Monen mutkan kautta saimme tehtyä pakkauksen jolla sai tuomareilta täydet pisteet ja josta saamme olla ylpeitä!

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy