Chorizo Grilleri pasta

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min
AINESOSAT
Vöner Chorizo Grilleri 1 pkt
Pasta 300g
Valkosipuli-chili seesamiöljy
Pieni sipuli 1 kpl
Tomaattimurska 1 prk
Kaurakerma 1 prk
Ravintohiivahiutaleita
Korianteria
VALMISTUSOHJE

Laita pastavesi kiehumaan. Pilkot Chorizo Grillerit ja sipuli. Laita pastat kiehumaan.

Paista pilkotut Chorizo Griller ja sipulit valkosipuli-chili seesamiöljyssä. Lisää sekaan tomaattimurska ja anna muhia hetki. Lisää seuraavaksi sekaan kaurakerma.

Kun pastat on al dente, siivilöi ja lisää kastikkeen sekaan. 

Annostele, viimeistele ravintohiivahiutaleilla tai vegaanisella juustolla ja korianterilla.

 

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy