Curry “Ceasar”-salaatti kahdelle

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 15 min

Helppo nopea salaatti Vöner Ranch Sauce pohjaisella kastikkeella.

AINESOSAT

Salaatti

Vöner Curry Sliced 200 g / 1 pkt
Romaine salaattikerä
Baby lehtikaalia 1 rasia
Krutonkeja 1 dl

 

”Ceasar” dressing

Vöner Ranch Sauce 1 dl
Sitruunamehua 4 rkl
Appelsiinimehua 4 rkl
Mahdollisimman hienoksi leikattua kaprista 4 rkl
Dijon sinappi 2 rkl
Oliiviöljy 2 rkl
Valkosipulimurskaa 2 tl
Parmesaania tai ravintohiivahiutaleita 1 dl
Ripaus mustapippuria
Puolikkaan appelsiinin ja sitruunan kuoret raastettuna

 

 

VALMISTUSOHJE

Aloita valmistamalla “ceasar” dressing. Laita aineet blenderiin ja aja sileäksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Siirrä dressing salaattikulhoon.

Paista Vöner Curry Sliced pannulla öljyssä ja valuta talouspaperin päällä.

Sekoita kulhossa revityt romainesalaatin lehdet, baby lehtikaali ja dressing. Asettele kahdelle lautaselle. Laita salaatin päälle paistetut Vöner-suikaleet ja krutongit. Tarjoile heti.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy