Kermainen Vöner makaronilaatikko

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 50 min
AINESOSAT

Vöner Original Sliced 200 g / 1 pkt
Torino makaroni 400g
Maitoa 1 L
Kermaa 2 dl
Sipuli kuutioituna 1 kpl
Tomaattipyrettä 1 rkl
Sinappia 1 rkl
Paprikajauhetta 1 rkl
Rasvaa voiteluun 2 kpl
Suolaa
Pippuria
Juustorastetta 2 dl

VALMISTUSOHJE

Tässä super helpossa makaronilaatikkoreseptissä kaikki valmistuu yhdessä uunivuoassa.

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele vuoka rasvalla huolellisesti. Laita vuoan pohjalle sinappi, paprikajauhe, pippuria, tomaattopyrettä, kerma, hyppysellinen suolaa ja kuutioitu sipuli. Sekoita huolellisesti kunnes seoksesta tulee tasainen. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Tarkista maku. Kun arvioit suolaa olevan sopivasti sinun makuusi, lisää nesteeseen makaronit ja silputtu Vöner Sliced. Sekoita huolellisesti.

Tässä reseptissä ei esikeitetä makaroneja, joten nestettä saa olla reilusti enne paistoa. Paista makaronilaatikkoa n. 40 minuuttia. Ota laatikko uunista ulos ja sekoita hieman. Lisää päälle juustoraaste ja paista vielä kunnes juusto grationoituu. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy