Mausteinen Vöner Rigatoni

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min
AINESOSAT

Vöner Oriental Stripped 200g
Rigatoni kuivapasta 200g
Shalottisipuli 2 kpl
Valkosipulin kynsi 2 kpl
Punaviini 1 dl
Tummaa balsamicoa 2 rkl
Paseerattua tomaattia 400g
Ruukku basilikaa
Chili hiutaleita
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä
Parmesania

VALMISTUSOHJE

Aloita hienontamalla shalottisipuli ja murskaamalla valkosipuli

Kaada kasariin tai korkeareunaiseen pannuun muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä. Kuullota shalotteja ja valkosipuleita muutama minuutti. Varo polttamasta. 

Kaada joukkoon punaviini ja balsamico ja keitä hiljalleen kunnes lähes kaikki neste on haihtunut. 

Lisää joukkoon Paseerattu tomaatti ja keitä hiljalleen vähintään 10 minuuttia, mutta mieleillään jos aikaa on niin yli 30 min, jotta maut tiivistyvät. Jos kastikkeesta haihtuu liikaa nestettä, voit kaataa joukkoon hieman vettä.

Lisää joukkoon Vöner, sekä suolaa, chiliä ja pippuria oman maun mukaan. Tarkista maku ja pidä kastike lämpimänä.

Keitä pasta keitto-ohjeen mukaisesti kypsäksi ja hienonna samalla kourallinen basilikaa valmiiksi

Sekoita valutettu pasta, basilika ja kastike hyvin. Tarkista maku

Viimeistele annos parmesanilla ja tarjoile heti.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy