Nopeat Vöner steam bunit

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min

Reseptistä tulee neljä kappaletta.

AINESOSAT
Vöner Original Sliced 200g
Bao-sämpylöitä 4 kpl
Srirachaa 4 rkl
Majoneesia 4 rkl
Porkkana suikaloituna 1 kpl
Kurkku suikaloituna  ½ kpl
Pieni pala retikkaa suikaloituna
Kourallinen revittyä thai-basilikaa, korianteria ja minttua
Chili renkaiksi leikattuna  ½  kpl

Kasvisten pikkelöintiliemi

Riisiviinietikkaa  ½  dl
Vettä  ½ dl
Sokeria  ½ dl
Hyppysellinen suolaa

 

VALMISTUSOHJE

Aloita resepti valmistamalla kasvisten pikkelöintiliemi. Kiehauta kaikki liemen ainekset kattilassa kunnes kaikki sokeri ja suola on liuennut. Kaada hieman jäähtynyt liemi suikaloidun porkkanan, kurkun ja retikan päälle ja anna marinoitua. Sillä välin paista Vöner ja höyrytä Bao-sämpylät niiden pakkauksen ohjeen mukaisesti. Ennen sämpylöiden kokoamista valuta vihanneksista pikkelöintiliemi pois.

Yhdistä sriracha ja majoneesi kulhossa. Tarkista maku. Lisää suolaa maun mukaan.

Aloita sämpylöiden kokoaminen. Laita ensin sämpylän pohjalle lusikallinen kastiketta ja sitten Vöneriä. Vönerin päälle asettele pikkelöidyt vihannekset. Lusikoi päälle kastiketta. Viimeistele sämpylät tuoreilla yrteillä ja chilirenkailla. Tarjoile heti.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy