Original Vöner pita

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 25 min

Maukas Vöner pita Smokey Chili Mayolla.

AINESOSAT
Vöner Original Sliced 200g / 1 pkt
Pieni pala punakaalia
Valkosipulinkynsi
Pieni pala kukkakaalia
Sitruuna 1kpl
Saksanpähkinöitä n. 6 kpl
Lehtipersiljaa 1/3 punttia
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Mustapippuria
Pitaleipä 2 kpl
Vöner Smoky Chili Mayo 100g
Turkkilaista jogurttia 100g

VALMISTUSOHJE

Aloita valmistamalla marinoitu punakaali. Suikaloi punakaali kulhoon. Lisää sekaan sitruunan mehu ja hyppysellinen sokeria sekä suolaa. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä sen aikaa kun valmistat muut ainesosat.

Valmista seuraavaksi kukkakaalipaistos. Raasta 1 dl kukkakaalia. Paista raastettu kukkakaali pannulla pienessä määrässä öljyä raastetun valkosipulin kanssa, kunnes väri on ruskean paahtunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Pidä lämpimänä.

Seuraavaksi paista Vöner Original Sliced öljyssä pannulla. Samalla kuumenna pitaleipä uunissa tai pannulla.

Hienonna rouheasti lehtipersilja ja saksanpähkinät.

Aloita annosten kasaus halkaisemalla pitaleipä. Laita pitaleipien toiselle sisäpinnalle lusikallinen Vöner chilimajoneesia ja toiselle puolelle turkkilaista jugurttia. Täytä marinoidulla punakaalilla, paistetulla kukkakaalilla, saksanpähkinöillä sekä Vönerillä. Viimeistele annos ripottelemalla päälle hienonnettua lehtipersiljaa.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy