Vappunakkikranssi
1
AINESOSAT
Vöner Helppo Nakki | 2 pkt |
Croisant taikina | 2 kpl |
Kasvismaito voiteluun | 2 rkl |
Sinappia, chilikastikettaa, pestoa tai ketsuppia | |
VALMISTUSOHJE
Pilko nakit puoliksi. Avaa croissant-taikina levyt. Painele kahden croissantin taikinalevystä katkoviiva kiinni ja leikkaa taikinalevy kuuteen osaan kolmioiksi.
Lisää taikina kolmion kantaan mieleistäsi maustekastiketta (sinappi, ketsuppi, pesto, chilikastike). Aseta nakki kastikkeen päälle ja rullaa taikinan sisään.
Asettele nakkirullat pellille leivinpaperin päälle kranssin muotoon niin että keskellä jää aukko dippikulholle.
Voitele nakkikääröt kasvimaidolla. Paista 180 asteessa noin 25 min kunnes kranssi on kauniin kullanruskea.