Vappunakkikranssi

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 40 min
Tarvitset
AINESOSAT
Vöner Helppo Nakki 2 pkt
Croisant taikina 2 kpl
Kasvismaito voiteluun 2 rkl
Sinappia, chilikastikettaa, pestoa tai ketsuppia

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Pilko nakit puoliksi. Avaa croissant-taikina levyt. Painele kahden croissantin taikinalevystä katkoviiva kiinni ja leikkaa taikinalevy kuuteen osaan kolmioiksi.

Lisää taikina kolmion kantaan mieleistäsi maustekastiketta (sinappi, ketsuppi, pesto, chilikastike). Aseta nakki kastikkeen päälle ja rullaa taikinan sisään.

Asettele nakkirullat pellille leivinpaperin päälle kranssin muotoon niin että keskellä jää aukko dippikulholle.

Voitele nakkikääröt kasvimaidolla. Paista 180 asteessa noin 25 min kunnes kranssi on kauniin kullanruskea.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy