Pääsiäisvarras ja kermaperunat

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 1h
AINESOSAT
Vöner viipaloitu pääsiäisvarras 1 pkt (400g)
Perunat 1 kg
Vegekerma 4 dl
Tuore rosmariini ½ ruukkua
Suola 1 tl
Valkosipuli 2 kynttä
VALMISTUSOHJE

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat uunivuokaan. Lisää joukkoon vegekerma, suola ja hienonnettu valkosipuli.

Laita vuoka uunin keskitasolle ja paista noin 10 min.

Aseta pääsiäisvartaan viipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja anna kypsyä uunissa n. 10 minuuttia.

Nosta perunat uunista ja ripottele tuoretta rosmariinia kypsien perunoiden päälle.

Asettele kermaperunat ja pääsiäisvarras lautaselle.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy