Salaatti wraps hot and sour

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 25 min

Salaatti wrapseillä makumatkalle Aasiaan.

Tarvitset
AINESOSAT

Paistos

Vöner Original Crushed 200g / 1 pkt
Valkosipulinkynsiä suikaloituna 2-3 kpl
Vähäsuolaista soijakastiketta 2 rkl
Sokeria 2 rkl
Öljyä
Mustapippuri

 

Kastike

Chili ohueksi suikaloituna 1/2
Vähäsuolaista soijakastiketta 5 rkl
Raastettu valkosipulinkynsi 1 kpl
Kahden limen mehu
Sokeria 1 rkl

 

Lisäksi

Kourallinen thai-basilikan- , mintun- ja korianterinlehtiä revittynä
Ohueksi suikaloitu salottisipuli 1 kpl
Paahdettua sipulia
Cosmopolitan salaatinlehtiä  3-4 kpl per syöjä

 

VALMISTUSOHJE

Paista Vöner Original Crushed pannulla viipaloidun valkosipulin kanssa. Lisää sokeri ja soija. Paista ja hämmennä vielä hetki. Siirrä paistos kulhoon jäähtymään.

Valmista kastike yhdistämällä kaikki kastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Tarkista maku ja tarvittaessa lisää suolaa.

Sekoita kulhossa ohueksi suikaloitu salottisipuli ja revityt thai-basilika-, korianteri- ja mintunlehdet hieman jäähtyneen, mutta lämpimän Vönerin kanssa. Kasaa seosta tukeviin salaatinlehtiin ja ripottele rapeaa sipulia reilusti päälle. Valele lopuksi makusi mukaan kastiketta wrappien päälle.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy