Voileipäkakku – Original Sliced

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min
AINESOSAT
Vöner Original Sliced 1 pkt
Punainen suippopaprika 2 kpl
Ruohosipuli 1 dl
Kaura Fraiche 1 prk (150g)
Vegaaninen tuorejuusto (valitse oma maku) 2 prk (200g/kpl)
Paahtoleipä 1 pkt (16 viipaletta)
Vettä 1,5dl
Kasvisfondi 1 tl
Koristeluun
Vegaaninen tuorejuusto 1 prk(200g)
Kaura fraiche 1 dl
Versoja
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
VALMISTUSOHJE

Valmista ensin Vöner täyte. Hienonna Vöner hieman pienemmiksi paloiksi. Pilko paprika ja hienonna ruohosipuli. Sekoita kulhossa Vöner Original Sliced, paprika, hienonnettu ruohosipuli, kaurafraiche sekä vegaaninen tuorejuusto.

Leikkaa paahtoleivistä reunat. Asettele tuorekelmun päälle tarjoiluastialle 4 paahtoleipäviipaletta. 

Sekoita vesi ja kasvisfondi. Kostuta paahtoleivät ja laita leipien päälle 1/3 täytteestä. Kokoa seuraavat 3 kerros samalla tavalla. Päällimmäiseksi tulee leipä kerros.

Kääri voileipäkakku tuorekelmuun. Anna voileipäkakun tekeytyä jääkaapissa painon alla yön yli tai vähintään pari tuntia.

Kuorrutusta varten sekoita keskenään tuorejuusto ja kaurafraiche. Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele kasviksilla.

 

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy