Vöner Iskender

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min

Vöner Iskender kahdelle.

AINESOSAT

Vöner Original Sliced 200 g / 1 pkt
Vaaleaa leipää kuutioituna (esimerkiksi pitaleipä) 1-2 kpll
Paseerattua tomaattikastiketta 200g
Valkosipulin kynsi raastettuna 1 kpl
Oregano 1 rkl
Sokeri 1 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
Oliiviöljyä

 

Lisäksi

Vöner Ranch kastiketta
Punasipuli ohueksi suikaloituna ½ kpl
Korianteria silputtuna
Paahdettua sipulia 1 rkl
Pepperoneja
Kourallinen revittyä lehtisalaattia
Kourallinen kurkkua kuutioituna

 

VALMISTUSOHJE

Esivalmistele ainesosat raaka-aineluettelon mukaisesti.

Aloita ruuanvalmistus tomaattikastikkeesta. Kuullota pienessä kattilassa matalalla lämmöllä raastettua valkosipulinkynttä oliiviöljyssä muutama minuutti. Varo polttamasta. Lisää kattilaan oregano, sokeri ja paseerattu tomaatti. Keitä n.10 minuuttia hiljaisella lämmöllä. Mausta pippurilla, suolalla ja chilihiutaleilla oman maun mukaan.

Paista Vöner pannulla.

Aloita esillepano laittamalla leipäkuutiot lautasen pohjalle. Asettele leipien ympärille kurkkukuutiot, revitty salaatti ja pepperoneja. Laita leivän päälle paistettu Vöner. Lusikoi Vönerin päälle reilusti valmistamaasi tomaattikastiketta. Viimeiste annokset Vöner Ranch kastikkeella, ohueksi silputulla punasipulilla, korianterilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjoile heti!

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy