Keväinen Vöner salaatti

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
AINESOSAT

 

Vöner Original Sliced 1 pkt (200g)
Parsa 300g
Peruna 500g
Kevätsipuli 2 kpl
Ruukkusalaatti 1 kpl
Kastike
Oliiviöljy 1 dl
Stiruunamehu 1/2 sitruuna
Luomi sitruunan kuori raastettuna
Vaahterasiirappi 1 rkl
Soija 1 tl
Ripaus suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE

Poista parsoista puisevat osuudet. Keitä parsoja noin 5-8 minuuttia suolatussa vedessä. Nosta parsat jäähtymään.

Keitä seuraavaksi perunat. Älä keitä perunoita liian kypsiksi jotta ne pysyvät hyvin kasassa salaatissa.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Pilko jäähtyneet perunat, hienonna kevätsipuli ja laita ne kulhoon. Lisää päälle noin puolet kastikkeesta ja jätä marinoitumaan hetkeksi.

Paista Vöner Original Sliced pannulla noin. 5 minuuttia.

Pilko parsat kolmeen osaan. Revi tarjoiluastiaan salaatti, lisää päälle marinoituneet perunat, pilkotut parsat sekä loput kastikkeesta.

 

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy