Vöner nakkikastike

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
Tarvitset
AINESOSAT
Vöner Nakki 1 pkt
Sipulia 1 kpl
Vettä 4 dl
Rypsiöljy 1 rkl
Kasvisliemikuutio ½ kpl
Kaurakerma 1 dl
Suola ½ tl
Ketsuppia 2 rkl
Sinappia ½ rkl
Mustapippurirouhetta

 

 

VALMISTUSOHJE

Hienonna sipuli ja viipaloi nakit. Kuullota sipuleita öljyssä pari minuuttia. Lisää kasariin nakkiviipaleet. Anna ruskistua ja ripottele pinnalle vehnäjauhot. Sekoita hyvin.

Kaada päälle vesi ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Sekoita ja keitä miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia.

Mausta ketsupilla, sinapilla, vegekermalla ja mustapippurilla. Koristele persiljalla.

Tarjoa esimerkiksi perunasoseen, mehevän salaatin ja ruisleivän kanssa.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy