Vöner nakkipelti

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min
Tarvitset
AINESOSAT
Vöner Nakki 2 pkt
Varsiparsakaali 150 g
Peruna 800 g
Rypsiöljy 2 rkl
Tuore rosmariini 2 oksaa
Suola ½ tl
Ripaus mustapippuria
Vege Fraichea 1 prk
Dijon sinappia 1 rkl

 

 

VALMISTUSOHJE

Pese perunat. Viipaloi kuorineen ohuiksi viipaleiksi ja lado uunipellille leivinpaperin päälle. 

Lisää varsiparsakaalit pellille. Valuta päälle öljyä ja mausta suolalla, pippurilla sekä tuoreella rosmariinilla. Laita päälle puoliksi leikatut Vöner Nakit.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Sekoita Fraiche ja Dijon sinappi keskenään. Tarjoile kastiketta nakkipellin kanssa.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy