Vöner Pineapple Curry & Jasmiiniriisiä

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min
AINESOSAT
Vöner Oriental Stripped 200 g
Kookosöljy 2 tl
Chili pilkottuna siemenillä tai ilman ½ kpl
Pieni sipuli isoina kuutioina 1 kpl
Punasipuli isoina paloina 1 kpl
Valkosipulinkynttä suikaleina 2 kpl
Tulitikkurasian kokoinen pala inkivääriä suikaloituna 1 kpl
Punaista curryä 3-4 rkl
Kookosmaito 400 ml
Kasvisliemi 2 dl
Sokeri 1 tl
Rypsiöljy
Anananspaloja 1 prk

Maustamiseen

Soijaa tai -kalakastike
Sokeri
Kookosöljy

 

VALMISTUSOHJE

Tarjoiluun tarvitset vastakeitettyä jasmiiniriisiä ja limelohkoja, sekä hienonnettua korianteria.

Ruoanlaitto kannattaa aloittaa laittamalla riisi kiehumaan ohjeen mukaisesti.

Laita kattilaan tai kasariin muutama ruokalusikallinen öljyä sekä currytahna. Lämmitä miedolla lämmöllä tahnaa 2 minuuttia ja lisää pannulle sokeri. Anna sokerin sulaa ja hieman karamellisoitua.

Lisää kattilaan kaikki vihannekset ja freesaa niitä kevyesti muutama minuutti.

Lisää kattilaan kasvisliemi ja  kookosmaito. Keitä vihannekset kypsäksi.

Paista Vöner ja lisää se kattilaan.

Mausta curry makusi mukaan kalastikkeella tai soijalla, sokerilla ja kookosöljyllä

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy