Suomalainen menestysresepti

Moikka kaikille lukijoille!

Tulen julkaisemaan blogikirjoituksen jokaisen Suomalainen menestysresepti jakson jälkeen jossa olemme mukana.Video- ja kuvamateriaalia kilpailusta voi katsoa mm. meidän somekanavissa tiktokissa, instagramissa ja facebookissa.


Haimme jo toista kertaa mukaan tähän formaattiin. Viime kaudella matka loppui semifinaaleihin ja pettymys oli niin iso, että olin varma etten hae kilpailuun uudestaan mukaan. Ajatukseni kuitenkin muuttui kun seurasin ystävieni Teron (Smokehouse), Marin (Jemmaherkku) ja Kaisan (Baba Foods) matkaa kilpailussa. Erityisesti Marilla oli iso vaikutus siihen, että hain kilpailuun uudestaan mukaan. Kävin Kalajoella Jemmaherkun tehtaalla viime talvena ja siellä Mari totesi, että kannattaa hakea mukaan ja kilpailun tuoma kokemus on korvaamaton!

Kalajoen reissun jälkeen totesin, että meillä on syöty lapsuudessa niin paljon hyviä ruokia mitä ei suomalaisista kaupoista löydy ja lähetettiin hakemus menemään äidin bulgurpiirakka reseptillä. Toki Vönerinä tuotetta täytyi muuttaa sen verran, että se ei sisällä lainkaan lihaa.
Bulgurpiirakka pääsi alkukarsinnoista läpi aina semifinaaleihin asti ja ymmärsin, että nyt on oikeasti tuote jolla voidaan päästä pitkälle.

Esitykseni meni mielestäni erittäin hyvin. Pääsin esittämään tuomareille tuotteen makua ja uutuusarvoa. Sain heidät myös vakuutettua tuotteen takana olevasta historiasta ja tarinasta. On mielestäni upeaa, että mummoni resepti äidilleni on tullut nyt minulle ja pääsin esittämään sen tuomareille!
Sain vasta semifinaaleissa tietää, että kilpailussa on lähes samanlainen tuote myös mukana. Spiros ja erityisesti Spiroksen esimies Fahrettin ovat jo entuudestaan tuttuja minulle mutta kukaan meistä ei kuitenkaan tiennyt toistemme tuotteista saati sitä, että olemme molemmat hakeneet kilpailuun mukaan. Spiroksen kanssa totesimme, että paras voittakoot ja kohtalomme ovat täysin tuomareiden käsissä.
Kuten Jyrki Sukula myös sanoi, tuotteemme oli vain kymmenyksen parempi kuin Spiroksella, eli tilanne oli oikeasti aika jännittävä ihan loppuun asti!
Seuraavassa jaksossa tuotteemme jatkosta päättää puhtaasti itse kuluttajat.
Aikaisemmissa kausissa tätä vaihetta ei ole ollut ja tämä tuli meille kaikille kilpailijoille yllätyksenä.

Jännitä meidän kanssa viimeistä semifinaali vaihetta taas MTV3 tiistaina klo 20.

Terveisin,
Siva Parlar

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy