Taustatarinat

Syksyn ja talven aikana Vönerin blogissa esitellään yrityksiä ja henkilöitä yrityksen taustalta. Haluamme nostaa esiin tekijät, jotka eivät paistattele parrasvaloissa, vaan tekevät taustalla arvokasta työtä yrityksen eteen.

Puhutaan siis hetki markkinoinnista.

Osa tehokasta markkinointia ovat laadukkaat kuva- ja videomateriaalit, joihin yrityksillä ei välttämättä ole omaa osaamista. Onneksemme Suomesta löytyy ammattilaisia, joiden avulla vain mielikuvitus on rajana. Videot ja kuvat ovat jo niin arkipäivää erilaisissa yhteyksissä, että aina ei tule ajateltua työmäärää tai henkilöitä näiden materiaalien takana. Tämän takia haluamme esitellä yrityksen, joka visioi ja tuottaa yhdessä Vönerin kanssa upeita markkinointimateriaaleja.

Visuaalista tarinankerrontaa

Visuaaliseen tarinankerrontaan keskittyvä luova toimisto Mood board perustettiin vuonna 2019. Mood board syntyi perustajien halusta keskittyä vaikuttaviin ja tunteisiin vetoaviin kokonaisuuksiin, jotka syntyvät alusta loppuun saman katon alla. Mood boardin perustajilla, vastaavalla tuottajalla Maria Linnavirralla ja luovalla johtajalla Jukka Rouhuvirralla on samankaltaisesta sukunimestä huolimatta hyvin erilaiset taustat – Marian tausta on rahoituksen ja juridiikan alalla ja Jukka on mm. Cannesissa, Epicassa, Golden Drumissa, Voitossa, Vuoden Huipuissa ym. palkittu elokuvaaja ja ohjaaja. Kombinaatio on osoittautunut käytännössä erittäin toimivaksi. Mood board on keskittynyt tuotteen tai brändin tarinallistamiseen lämminhenkisessä, selkeässä ja samaistuttavassa muodossa.Tavalla, joka katsojan on helppo ymmärtää. Mood boardin asiakkaina on alusta asti ollut vastuullisia kotimaisia brändejä, joiden kanssa työskentely on osoittautunut erittäin motivoivaksi, hauskaksi ja sisällöltään palkitsevaksi.

Mood board on palvellut Vönerin tarpeita mm. näyttävissä ulkomainoksissa sekä muissa videotuotantoa vaatineissa projekteissa. Jos olet esimerkiksi ihastellut S-ryhmän näytöillä pomppivia Vöner -pakkauksia tai nähnyt Helsingin rautatieaseman jättinäytöllä tanssivan Vöner -tuoteperheen, niin nämä ovat olleet Mood boardin käsialaa. Animaatioiden lisäksi Mood board on tuottanut Vönerille myös muita mainosvideoita sekä kuvamateriaalia markkinoinnin tehostamiseksi.

”Yhteistyö Mood boardin kanssa on ollut sujuvaa, rentohenkistä, sekä ennen kaikkea ammattimaista. Marialta ja Jukalta eivät ideat lopu kesken ja lopputuote on joka kerta palvellut meidän sen hetkisiä tarpeita erinomaisesti. Yhteistyö sujuu nykyään niin hyvin, että voimme jopa puhua ystävystyneemme Mood boardin henkilökunnan kanssa.” Vönerin markkinoinnista vastaava Mika Pohjola kertoo.

Mood boardin kanssa tehdyissä mainoskampanjoissa on pyritty selkeään, erottuvaan sekä persoonalliseen tapaan tuoda tuotteita esille. Videoiden helposti lähestyttävä ja leikittelevä tyyli on myös palautteiden perusteella jäänyt ihmisten mieleen. Vönerin brändielementit ovat sovitusti olleet vahvasti esillä tuoden jatkuvuutta erilaisten materiaalien välille.

”Vönerin kanssa on ollut alusta asti erittäin mieluisaa tehdä yhteistyötä – he ovat avarakatseisia ja eteenpäinsuuntautuneita. Mikään pöytään heitetty idea tai ajatus ei ole Vönerin porukalle liikaa. Tämä tekee yhteistyöstä hauskaa! Vönerillä ymmärretään markkinoinnin tärkeys ja siihen suhtaudutaan kunnianhimoisesti, jämptisti ja pieteetillä, rentoutta ja huumoria unohtamatta!” Mood boardin vastaava tuottaja Maria Linnavirta sanoo.

Vönerin taustalla arvokasta työtä tekevä Mood board on yksi esimerkki yrityksistä, joita tulemme esittelemään täällä blogissa syksyn ja talven aikana.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy