Yllättävä semifinaali

Edellisessä jaksossa olin helpottunut kun sain paikan semifinaaleissa. Aikaisemmilla kausilla tässä vaiheessa päästiin jo finaaliin mutta tällä kaudella uutena konseptina tuli vielä yksi semifinaali.
Uudessa semifinaali vaiheessa haluttiin jo heti alussa testata kilpailijoiden tuotteet kuluttajilla ja saada sitä kautta vielä varmuus, että tuote on varmasti tarpeeksi hyvä finaaliin.

Kuluttajia tuli ympäri suomea testaamaan meidän tuotteita ja minulla oli hyvä tunne päivästä. Olin luottavainen piirakoitten suhteen ja minulla oli myös paljon kokemusta maistatuksista.
Maistatus meni mielestäni todella hyvin, sain paljon kommentteja tuotteesta ja jopa uusia käyttötapa ideoita. Uutena minulle tuli se, että piirakka sopii hyvin myös juhlatilaisuuksiin esim. ylioppilasjuhlat, äitienpäivät, syntymäpäivät jne. Oli upeaa saada näin arvokas palaute kuluttajilta!
Piirakkamme on hyvin mausteinen ja mietin onko se liian mausteinen mutta sekin tuli kuluttajien kautta ilmi, että tuote on mausteiden perusteella rohkea ja uusi eikä minun tarvinnut yhtään huolestua rohkeasta linjastamme mausteiden suhteen.

Muistan saaneeni kuluttajilta todella hyvät pisteet piirakasta. Pisteiden määrä oli hienosti yli keskiarvon ja uutuusarvoakin nähtiin piirakassa paljon. Nämä tulokset toi varmuutta siihen, että olemme tuotteen kanssa oikeilla jäljillä!

Loppua kohden kuitenkin jännitti kun piti esittää tuomareille tuotteen kohderyhmä.
Mielestäni piirakka on koko kansan tuote mutta tuomareille se piti supistaa ja kiteyttää vielä enemmän. Mainitsin tuomareille, että tuote sopii niin nuorille, naisille, miehille, juhlapöytään, aamiaispöytään ja vaikka minne. Tämä tuntui olevan tuomareille liikaa.
Onneksi näitä asioita pystyy vielä harjoittelemaan matkan varrella.

Olemme kuitenkin finaalissa kuuden parhaan joukossa ja tästä se työ sitten vasta alkaakin!

– Siva Parlar

 

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy