Vöner nakkipelti
1
AINESOSAT
Vöner Nakki | 2 pkt |
Varsiparsakaali | 150 g |
Peruna | 800 g |
Rypsiöljy | 2 rkl |
Tuore rosmariini | 2 oksaa |
Suola | ½ tl |
Ripaus mustapippuria | |
Vege Fraichea | 1 prk |
Dijon sinappia | 1 rkl |
VALMISTUSOHJE
Pese perunat. Viipaloi kuorineen ohuiksi viipaleiksi ja lado uunipellille leivinpaperin päälle.
Lisää varsiparsakaalit pellille. Valuta päälle öljyä ja mausta suolalla, pippurilla sekä tuoreella rosmariinilla. Laita päälle puoliksi leikatut Vöner Nakit.
Paista 200 asteessa n. 30 min.
Sekoita Fraiche ja Dijon sinappi keskenään. Tarjoile kastiketta nakkipellin kanssa.