HoReCa

Valinta, joka kannattaa
Vöner on erityisen kannattava valinta ravintoloille ja suurkeittiöille. Vöner tunnetaan jo Suomessa synonyyminä herkulliselle kasvisruoalle. Siksi se onkin suosituin kasvivaihtoehto jo yli 500 ravintolassa Suomessa. Vöner on vaivaton tapa palvella kasvavaa asiakaskuntaa, joka arvostaa kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Pitkä säilyvyys, monipuoliset muodot ja helppo valmistus takaavat Vöneristä hyvän valinnan myös horeca-ammattilaisella.

Miksi Vöner ammattilaisille?

 

More customers

Houkuttelee vegaaneja, kasvissyöjiä, sekasyöjiä ja terveydestä kiinnostuneita asiakkaita, jotka haluavat syödä kestävämmin.

 

No waste, no risk

Pitkä säilyvyysaika (+5kk) minimoi hävikin syntymistä.

 

Nice and easy

Monipuoliset muodot taipuvat asiakkaiden suosikkiannoksiin. Lihankorvikkeemme ovat esikypsytettyjä, joten niitä on helppo käyttää.

 

High-reward

Parempi kate ravintolalle kuin lihassa. Kerrankin hyväntekeminen kannattaa.

Autamme käyttöönotossa ja myynnin kasvattamisessa

ESITTELY

Tulemme mielellämme esittelemään, miten Vöneristä voi helposti valmistaa herkullisia ravintola-annoksia.

RESEPTEJÄ & IDEOITA

Löydä inspiraatiota annoksiin reseptipankistamme. Voit myös kysyä meiltä vinkkejä, autamme mielellämme.

Materiaalit

Näytä asiakkaillesi, että tarjoat tunnetusti herkullista Vöneriä. Ole meihin yhteydessä, ja lähetämme toimintaasi parhaiten palvelevat myymälämateriaalit.
VÖNERÖI RAVINTOLASI

OTA YHTEYTTÄ

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy