Vönerin tarina

Vöner luotiin ensin perustajan Siva Parlarin toimesta palvelemaan kasvissyönnistä kiinnostuneita asiakkaita hänen silloisessa ravintolassaan v. 2017. Pian Vönerille olikin jo kysyntää ympäri Suomea ja näin alkoi yrityksen syntytarina.

Vöneriä tarjottiin lukuisille ravintoloille ja vastaanotto oli huikea. ”Suomalainen uutuuskebab viedään käsistä” otsikoi MTV3 lokakuussa 2017. Me ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa ettei kyseessä ole pelkästään ruokatuote. Kyse on jostain suuremmasta, jostain mitä emme vielä välttämättä osanneet käsittää. Me vöneröimme ja levitimme paremman ruoan ilosanomaa koko Suomessa. Kävimme henkilökohtaisesti ravintoloissa ja opastimme miten tuotetta tulee käyttää. Ymmärsimme, että teoillamme on myös vaikutus suomalaiseen ruokakulttuurin muutokseen.
Tuotteen suosio kiinnosti myös kauppoja ja saimme jo melko pian ensimmäiset kuluttajapakkaukset kauppojen hyllyille. Tämä motivoi meitä entisestään!

Vöner yrityksenä on päättänyt jo heti alussa, että kasvisruoka voi olla maistuvaa kaikille. Me kehitämme jatkuvasti tuotteita joiden päätavoitteena on maistua kaikille, todistaa kasvisruoan olevan tätä päivää ja tulevaisuutta. Mausta emme koskaan tingi, se on aina lähtökohta kun kehitämme uusia tuotteita.

Me Vönerissä teemme työtä paremman ja ekologisemman tulevaisuuden puolesta. Jos voimme vaikuttaa edes hitusen tähän niin koemme onnistuneemme yrityksenä.

Vöner Oyj:n tuotanto siirtyy Suomeen

Vöner kasviproteiinituotteet valmistetaan tästä lähtien Suomessa. Osa Vöner Oyj:n tuotteista tuotettiin jo alusta alkaen kotimaassa, näitä olivat mm. kastikkeet ja
keväällä kaupoissa julkaistavat pihvit. Jatkossa kaikki Vöner Oyj:n tuotteet tullaan valmistamaan kotimaassa.

Vöner Oyj on neljässä vuodessa ollut edistämässä Suomen kasviproteiinimarkkinoita ja ollut mukana edistämässä suomalaisia ruokailutottumuksia kohti vastuullisempaa ruokavaliota.

Ekologisuus ja täysin kasvipohjaiset tuotteet ovat olleet yrityksen kulmakivi. Tuotannon siirtyminen Saksasta Suomeen on tehnyt koko tuotantoketjusta myös paljon ekologisemman.

Suomessa tuotettu ruoka on aina ollut huippu luokkaa ja siihen luotetaan myös maailmalla. Tämän myötä Vöner Oyj:lle on myönnetty Suomen avainlippusertifikaatti.

Yhteistyökumppani Tamminen Oy mahdollistaa Vöner Oyj:lle suurempaa tuotantokapasiteettia ja tehokkaampaa tuotekehitystä. Olemme vakuuttuneita Tamminen Oy:n ammattitaidosta ja mutkattomasta yhteistyöstä heidän kanssaan.

Olemme aina vöneröineet muita paikkoja mutta nyt voidaan sanoa vöneröineemme itsemme!

Yhteystiedot

Customer service: info@voner.fi

+358 50 534 3282

Oiva-raportti

Tilaukset

tilaus@voner.fi

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy