Chorizo Grilleri cocktailtikut

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min
AINESOSAT

 

Vöner Grilleri Chorizo 1 pkt (200g)
Peruna 5 kpl
Suippopaprika 2 kpl
Oliiviöljyä
Suolaa

 

VALMISTUSOHJE

Pese perunat ja paprikat. Pilko vihannekset cocktailtikkuun sopiviksi paloiksi. Lisää perunoihin ja paprikoihin hieman oliiviöljyä, sekä mausteita kuten suolaa ja pippuria tai grillimaustetta.

Pilko Chorizo Grillerit noin 2 cm paloiksi. Laita perunat, paprikat ja Chorizo Grillerit pellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin. 20 minuuttia.

Asettele ainekset cocktailtikkuihin järjestyksessä peruna, paprika ja Chorizo Grilleri. Tarjoile dipin kera.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy