Green goddess -salaatti ja Vöner-nakit (n. 10 annosta)

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
Tarvitset
AINESOSAT

 

Vöner Original nakki 3-5 pkt
Varhaiskaali 600 g
Kurkku 1/2
Ruukku ruohosipulia
Pinaattia 1 ps (65 g)
Ruukku basilikaa
Cashewpähkinöitä 1 dl
Valkosipulinkynsi 1 kpl
Oliiviöljy ½ dl
Sitruunamehu 1 dl
Ravintohiivahiutaleita 1 dl
VALMISTUSOHJE

Hienonna kaali, kurkku ja puolet ruohosipulista mahdollisimman pieneksi ja laita tarjoilukulhoon.

Lisää blenderiin loppu ruohosipuli, pinaatit, basilika, valkosipulinkynsi, oliiviöljy, sitruunanmehu ja ravintohiivahiutale. Blendaa kunnes tasainen kastike. 

Kaada kastike tarjoilukulhoon kaalien, kurkun ja ruohospulin sekaan. Sekoita tasaiseksi.

Tarjoile paistettujen Vöner nakkien kanssa.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy