Helppo Vöner lasagnevuoka

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min
AINESOSAT
Vöner Original Srtripped 2 pkt
Lasagnette levy 12 kpl
Porkkana 1 kpl
Iso sipuli 1 kpl
Valkosipulinkynsi 1 kpl
Tomaattimurka 400g
Tinjami ½ tl
Suola ½ tl
Oregano 1 tl
Kastike:
Paseerattu tomaatti 500g
Kaurakerma 2 dl
Suolta 1/2 tl
Mustapippuri 1/2 tl
VALMISTUSOHJE

Aloita pilkkomalla Vöner Original Stripped pienemmiksi paloiksi. Pilko myös porkkana, sipuli ja valkosipuli hienoksi. Kuullota Vöner, sipuli ja porkkana pannulla öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska ja mausteet, ja anna hautua hetken.

Valmista lasagnen tomaattikastike sekoittamalla kulhossa paseerattu tomaatti, kaurakerma ja mausteet tasaiseksi seokseksi.

Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. Levitä vuoan pohjalle ohut kerros Vöner-seosta, ja kaada päälle hieman tomaatti-kermaseosta. Asettele päälle neljä lasagnelevyä. Jatka kerrostamalla Vöner-seosta ja lisää päälle runsaammin tomaatti-kermaseosta, jonka jälkeen asettele uudet lasagnelevyt. Toista seuraavat kerrokset samoin, kunnes päällimmäiseksi jää kastikekerros.

Ripottele pinnalle vegaanista juustoraastetta. Paista lasagnea 200 asteessa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea ja lasagne kypsää.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy