Juustohampurilainen
1
VALMISTUSAIKA
Työaika 15 min
Juustohampurilainen Vöner Original pihvillä.
AINESOSAT
Vöner Patty | 1 kpl |
Cheddar-tyylistä juustoa | 1 siivu |
Suolakurkkuviipaletta | 5 kpl |
Sipuli pieneksi kuutioituna | ¼ |
Ketsuppia | 1 rkl |
French mustard | 1 tl |
Hampurilaissämpylä | 1 kpl |
VALMISTUSOHJE
Viipaloi kurkku ja kuutioi sipuli valmiiksi. Kuumenna Vöner Patty 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Aseta juustosiivu pihvin päälle minuutiksi ennen kuin otat pihvin uunista. Juusto saa sulaa pihvin päälle.
Paahda hampurilaissämpylää uunissa noin minuutin ajan.
Kokoa hampurilainen seuraavasti:
Lisää ketsuppi ja suolakurkut sämpylän pohjan päälle.
Aseta pihvi suolakurkkujen päälle.
Lisää pihvin päälle sipulikuutiot.
Lisää kannen sisäpuolelle sinappia ja aseta kansi hampurilaisen päälle.