Kermainen Vöner makaronilaatikko
Vöner Original Sliced | 200 g / 1 pkt |
Torino makaroni | 400g |
Maitoa | 1 L |
Kermaa | 2 dl |
Sipuli kuutioituna | 1 kpl |
Tomaattipyrettä | 1 rkl |
Sinappia | 1 rkl |
Paprikajauhetta | 1 rkl |
Rasvaa voiteluun | 2 kpl |
Suolaa | |
Pippuria | |
Juustorastetta | 2 dl |
Tässä super helpossa makaronilaatikkoreseptissä kaikki valmistuu yhdessä uunivuoassa.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele vuoka rasvalla huolellisesti. Laita vuoan pohjalle sinappi, paprikajauhe, pippuria, tomaattopyrettä, kerma, hyppysellinen suolaa ja kuutioitu sipuli. Sekoita huolellisesti kunnes seoksesta tulee tasainen. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Tarkista maku. Kun arvioit suolaa olevan sopivasti sinun makuusi, lisää nesteeseen makaronit ja silputtu Vöner Sliced. Sekoita huolellisesti.
Tässä reseptissä ei esikeitetä makaroneja, joten nestettä saa olla reilusti enne paistoa. Paista makaronilaatikkoa n. 40 minuuttia. Ota laatikko uunista ulos ja sekoita hieman. Lisää päälle juustoraaste ja paista vielä kunnes juusto grationoituu. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile.