Rapea riisisalaatti

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
AINESOSAT

 

Vöner Original Stripped 1 pkt
Keitetty riisi 5 dl
Gochujang kastike 1 rkl
Oliiviöljy 3 rkl
Paahdettu seesamiöljy 1 rkl
Soijaa 1 rkl
Edamame papuja 250 g
Kurkku 1 kpl
Ruukku korianteri 1 kpl
Ruukku minttua 1 kpl
Limen mehu 1/2 tl
VALMISTUSOHJE

Sekoita keitetyn riisin sekaan gochujang-kastike, öljyt ja soija. Levitä riisi leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes se on rapeaa. Kääntele riisiä lastalla muutaman kerran paiston aikana.

Pese kurkku, leikkaa puoliksi ja viipaloi. Silppua yrtit. Keitä edamamepapuja muutama minuutti ja jäähdytä ne.

Paista seuraavaksi Vöner rapeaksi pannulla.

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita. Viimeistele limen mehulla.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy