Sitruunahummus

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 15 min
AINESOSAT
Kikherneitä suolaliemessä 1 tlk (380g/230g)
Sitruunan mehu 1 kpl
Valkosipuli 1 kynsi
Oliiviöljy 2 rkl
Tahini 2 rkl
Juustokumina ½ tl
Ripaus suolaa ja pippuria

Koristeluun:

Oliiviöljyä

Lehtipersiljaa

Paprikajauhetta

 

VALMISTUSOHJE

Valuta kikherneistä neste ja purista sitruunasta mehut. Lisää blenderiin kikherneet, kuorittu valkosipulin kynsi, sitruunan mehut, oliiviöljy, tahini ja mausteet.

Blendaa tasaiseksi massaksi. Lisää tarvittaessa kylmäävettä tai kikherneiden nestettä saadaksesi tasaisen koostumuksen. 

Siirrä hummus tarjoiluastiaan. Laita hummuksen päälle hieman oliiviöljyä ja paprikajauhetta. Viimeistele lehtipersilijalla.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy