Vegaaninen bataattilaatikko (8 annosta)

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 60 min
AINESOSAT
Bataatti 1 kg
Kaurakerma 2 dl
Siirappi ½ dl
Korppujauho ½ dl
Suola 1 tl
Kaneli ½ tl
Inkivääri 1 tl
Korppujauho 2 rkl
Margariini kuutioina 2 rkl (30g)
Voiteluun margariinia
VALMISTUSOHJE

Kuori ja paloittele bataatit. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi kattilasta ja soseuta bataatit sähkövatkaimella. Lisää sekaan kaurakerma, korppujauho, siirappi ja mausteet. Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Voitele noin 3L uunivuoka ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle korppujauhot ja kuvioi pinta haarukalla. Ripottele päälle vielä margariini kuutioina. Paista uunissa 175 asteessa 50 minuuttia. 

Tarjoile Vöner joulurullan kanssa.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy