Viipaloitu Jouluvarras kasviksilla

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 45 min

Helppo ja herkullinen resepti joulupöytään!

AINESOSAT

Vöner Viipaloitu Jouluvarras 400 g / 1 pkt
Lanttua 400 g
Punajuurta 2 kpl
Porkkanaa 3 kpl

Kastikeseos

Ruokaöljyä 2 rkl
Siirappia 1 rkl
Piparkakkumaustetta 1 tl

VALMISTUSOHJE

Aloita kasvisten valmistamisesta. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja pilko lantut ja porkkanat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita öljy, siirappi ja piparkakkumauste ja levitä seos juuresten päälle. Laita kasvikset uuniin. Anna paistua puoli tuntia tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Asettele Jouluvarrasviipaleet juuresten päälle uuniin n. 15 minuutiksi. Tarjoa sinapin kera.

 

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy