Vöner bowl & misomajoneesi kahdelle
1
AINESOSAT
Bowl
| Kypsää puuroriisä tai sushiriisiä | 2 dl |
| Vöner Curry Sliced | 200g / 1 pkt |
| Kurkku viipaloituna | 1/4 |
| Retiisiä viipaloituna | 4 kpl |
| Kevätsipulin varsi hienonnettuna | 1 kpl |
| Pieni porkkana raastettuna | 1 kpl |
| Edamame-papuja | 1 dl |
| Pikkelöityä inkivääriä | 1 dl |
| Seesaminsiemeniä | 1 rl |
Misomajoneesi
| Majoneesia | 2 dl |
| Misotahnaa | 1rkl |
| Tilkka sitruunamehua | |
| Seesamöljyä | 2 rkl |
Lisäksi
| Soijakastiketta | |
| Sriracha-kastiketta |
VALMISTUSOHJE
Keitä riisi paketin ohjeen mukaan ja pidä lämpimänä kannen alla.
Valmista misomajoneesi sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin kulhossa vispilällä. Laita valmis majoneesi pieneen tarjoiluastiaan.
Seuraavaksi pilko vihannekset raaka-aineluettelon mukaisiin muotoihin. Voit halutessasi käyttää mielikuvitusta muodoissa ja eri raaka-ainessa. Tässä ohjeessa on vain hyviä esimerkkejä.
Paista Vöner Curry Sliced pannulla.
Kokoa annos seuraavasti: laita riisi kulhon pohjalle. Kokoa päälle kaikki päälliset haluamallasi tavalla. Viimeistele annos sesaminsiemenillä ja tarjoile annos misomajoneesin ja soija sekä srirachan kera.