Vöner-herkkusieni-seesami wok nuudeleilla kahdelle
Vehnänuudeleita | 100 g |
Kevätsipulin varsi hienonnettuna | 1 kpl |
Valkosipulin kynsi ohuina siivuina | 2 kpl |
Pieniä herkkusieniä 4 osaan leikattuna | n. kourallinen |
chili ohuiksi renkaiksi leikattuna | 1/2 |
Paksoi viipaloituna | 1 kpl |
Vöner Original Stripped | 200 g / 1 pkt |
Seesaminsiemeniä | 2 rkl |
Seesamöljyä | 2 rkl |
Kevyttä soijakastiketta | 2 rkl |
Sokeria | 2 rkl |
Kasvislientä | 1 dl |
Lisäksi
Korianteria hienonnettuna | |
Paahdettua sipulia |
Aloita esikeittämällä 100 g nuudeleita.
Pilko vihannekset raaka-aineluettelon mukaisiin muotoihin. Muodoissa ja määrissä ei tarvitse olla niin tarkka.
Valmistaudu wokkaamiseen huolellisesti ottamalla kaikki tarvittavat mausteet, kastikkeet ja raaka-aineet lieden lähelle.
Kuumenna wokkipannu tai iso paistinpannu todella kuumaksi. Laita pannulle seesamiöljy ja paista Vöner Original Stripped nopeasti ja sen jälkeen lisää vihannekset. Paista vihanneksia minuutin ajan ja lisää pannulle sokeria. Anna sen karamellisoitua hetken aikaa. Lisää maustekastikkeet, seesaminsiemenet ja nuudelit sekä paista vielä hetken aikaa.
Viimeistele lisäämällä kasvislientä, siten että pannulle muodostuu paksuhko kastike.
Tarjoile jaettavaksi wokki isolta lautaselta ja koristele annos hienonnetulla korianterilla ja rapealla sipulilla.