VÖNER JOULURULLA
1
VALMISTUSAIKA
Työaika 60 min
Mainio vaihtoehto joulupöydän vegaaneille.
Tarvitset
AINESOSAT
Vöner-Varras
Vöner Varras | 1 kg |
Sinappia | 2 tl |
Korppujauhoja | 1/2 dl |
Muutama tähtianis |
Kastike
Vettä | 2 dl |
Kermaa | 1 dl |
Vahvaa chilikastiketta tai maun mukaan | 1 tl |
Punajuurisotetta tai omenasosetta | 1 dl |
Kasvisliemikuutio | 1/2 |
Vehnäjauhoja | 1 rkl |
VALMISTUSOHJE
Ota Vöner varras pakkauksesta ja sivele pinta sinapilla.
Ripottele pinnalle korppujauhoja ja laita päälle koristeeksi muutama tähtianis.
Käytä varrasta 250-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10-15 minuuttia, kunnes korppujauhot saavat hieman väriä.
Valmista sillä välin kastike.Mittaa kattilaan vesi, kaurakerma, chilikastike, punajuuri- tai omenasose, puolikas kasvisliemikuutio ja vehnäjauhot. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Tarkista maku.
Tarjoa kastike viipaloidun Vöner vartaan kanssa.
Huom. tuotteen kuvan kohdalla myös reseptivideo!