Keväinen Vöner salaatti
1
AINESOSAT
Vöner Original Sliced | 1 pkt (200g) |
Parsa | 300g |
Peruna | 500g |
Kevätsipuli | 2 kpl |
Ruukkusalaatti | 1 kpl |
Kastike |
Oliiviöljy | 1 dl |
Stiruunamehu | 1/2 sitruuna |
Luomi sitruunan kuori raastettuna | |
Vaahterasiirappi | 1 rkl |
Soija | 1 tl |
Ripaus suolaa ja pippuria |
VALMISTUSOHJE
Poista parsoista puisevat osuudet. Keitä parsoja noin 5-8 minuuttia suolatussa vedessä. Nosta parsat jäähtymään.
Keitä seuraavaksi perunat. Älä keitä perunoita liian kypsiksi jotta ne pysyvät hyvin kasassa salaatissa.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Pilko jäähtyneet perunat, hienonna kevätsipuli ja laita ne kulhoon. Lisää päälle noin puolet kastikkeesta ja jätä marinoitumaan hetkeksi.
Paista Vöner Original Sliced pannulla noin. 5 minuuttia.
Pilko parsat kolmeen osaan. Revi tarjoiluastiaan salaatti, lisää päälle marinoituneet perunat, pilkotut parsat sekä loput kastikkeesta.