Vöner kvinoasalaatti

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 20 min
AINESOSAT
Vöner Original Sliced 1 pkt
Kvinoa 2 dl
Oliiviöljy 2 rkl
Sitruunan mehu ½
Pieni punaspuli
Aurinkokuivattu tomaatti 50 mg
Avomaankurkku 2-3 kpl
Rasiallinen kirsikkatomaatteja
Ruukka lehitpersiljaa
Kourallinen cashewpähkinät

 

VALMISTUSOHJE

Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaisesti. Paista Vöner Original Sliced pannulla.

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja silppua lehtipersilja. Murskaa tai leikkaa veitsellä cashewpähkinät pienemmiksi.

Sekoita keitetyn hieman jäähtyneen kvinoan sekaan öljy ja puolikkaan sitruunan mehut. Lisää loput ainekset ja sekoita.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy