Vöner nakkikeitto

1
VALMISTUSAIKA
Työaika 30 min
Tarvitset
AINESOSAT
Vöner Nakki 2 pkt
Peruna-keittojuurekset 1 pss (750 g)
Vettä 1 l
Rypsiöljy 1 rkl
Kasvisfondi 3 rkl
Suola ½ tl
Maustepippuri 6 kpl
Laakerinlehti 2 kpl
Persiljaa koristeluun

 

 

VALMISTUSOHJE

Paloittele nakit ja ruskista ne halutessasi.

Lisää keittojuurekset ja kasvisfondi veteen. Mausta maustepippurilla ja laakerinlehdillä. Anna kiehua 15–20 minuuttia.

Lisää nakit keittoon ja anna kiehua vielä 5min. Lisää halutessasi hieman suolaa. Koristele persilijalla.

Nauti heti.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy